1 en 2 september 2017

Vrijdag 1 september Café Avond in de Krooshof

We beginnen dit jaarmarkt weekend met een gezellige avond in de Krooshof met naast de hedendaagse muziek van DJ Duke, ook een optreden van zanger Irvine!!!

Dat belooft een spetterende avond te worden met een polonaise door de Krooshof!!!

Aanvang vanaf 21.00 uur Entree € 5,-

Zaterdag 2 september Jaarmarkt/Familiedag

Zoals vanouds zal deze dag in het teken staan van verkoopwaar. Tweedehands of nieuw. Iets lekkers en elkaar ontmoeten. Ook voor het promoten van een vereniging is de jaarmarkt Zijderveld een uitstekende locatie. De jaarmarkt is dit jaar van 09.00 uur tot 14.00 uur!  Een kraam huren kan via www.jmzijderveld.nl  Voor kinderen van de basisschool is er weer een kleedjesmarkt. Deelname hieraan is gratis, je krijgt een plaatsje toegewezen voor je zelf mee te brengen kleedje. Graag wel even opgeven via www.jmzijderveld.nl  De kleedjesmarkt is van 10.00 uur tot 12.00 uur.

After-markt party….met Zijderveld’s got Talent!

Dit zal plaats vinden aansluitend aan de jaarmarkt op het Sidewende plein bij de Krooshof. Ben jij degene met een verborgen talent….zingen, playbacken, dansen, acteren, acrobatiek, cabaret enz. enz… Geef je (met je vrienden) dan snel op en laat Zijderveld je talenten zien!! Deelname is voor iedereen en gratis! Opgeven kan door een mailtje te sturen naar  marja.denbraven@gmail.com

Barbecue

Traditioneel en niet meer weg te denken….onder het genot van een drankje en een gezellig samenzijn barbecueën  (of iets anders ) met z’n allen!!! Hierover volgt nog meer informatie dus houd uw brievenbus goed in de gaten.

Lampionnenoptocht

Rond de klok van 21.00 uur vertrekken we onder leiding van muziekvereniging DES weer voor een rondje door het dorp. Ook dit jaar zal er weer een prijs zijn voor de mooiste eigen gemaakte lampion!

Uiteraard is het programma onder voorbehoud en deelname op eigen risico.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u terecht bij de bestuursleden van de Oranjevereniging.

Zie ook Facebook